29

Новости за неделю 21-28.05

Новости за 21-28.05

Новая почта

Новая Почта Новости за неделю

Компанія «Пост Фінанс», що входить до групи компаній «Нова пошта», розширила можливості переказу «Миттєвий». Відтепер переказати кошти можна і через термінали самообслуговування. Отримувач зможе одержати переказ вже за 15 хвилин у касі «Пост Фінанс», яка є у кожному з понад 2300 відділень «Нова пошта» по всій Україні.

Партнером компанії в запровадженні сервісу стала міжнародна платіжна система TYME, мережа якої складається з понад 3000 точок по Україні. Термінали розташовані у зручних для споживача місцях: гіпермаркетах, торгових центрах, невеликих магазинах. Карта покриття TYME доступна за посиланням: //tyme.ua/map/

Переказ коштів «Миттєвий» - одна з найпопулярніших послуг «Пост Фінанс». Клієнт може переказати кошти без відкриття рахунку, оплату комісії здійснює виключно відправник переказу, а гроші доступні до виплати через кілька хвилин. За перший квартал 2017 року завдяки продукту «Миттєвий» українці переказали 105 млн грн, при цьому кількість прийнятих переказів склала понад 36 тисяч.

«Нова пошта» разом із компанією OLX запустили послугу «Безпечна угода». Тепер усі операції на майданчику OLX можна безпечно здійснювати за допомогою банківської карти. Послуга мінімізує ризики, пов’язані з онлайн-шопінгом: оформлення замовлення, перерахування грошей з картки на картку, здійснення доставки тепер відбуватимуться в захищеному середовищі.

При купівлі товару користувачі, як і раніше, можуть перераховувати гроші на карту продавця, але з «Безпечної угодою» гроші з'являться на рахунку продавця тільки після того, як покупець підтвердить, що посилка успішно доставлена у відділення «Нова пошта», і товар його влаштовує. Якщо ж товар одержувача не влаштовує, гроші повернуться йому на карту, а товар відправиться продавцеві.

Послуга «Нова пошта» та OLX повністю виключає ризик шахрайства при використанні банківських карт для оплати товару. По-перше, у покупця немає ризику втратити гроші при перерахуванні передоплат недобросовісним продавцям. По-друге, користувачам не потрібно обмінюватися даними банківських карт: ця інформація вводиться онлайн і захищена фінансовим партнером – компанією UAPAY.

Вартість послуг доставки «Нова пошта» розраховуватиметься при заповненні експрес-накладної продавцем у профілі OLX, а після оплати ця сума зніматиметься з банківської карти покупця.

«Нова пошта» з OLX роблять вчасний і потрібний крок для розвитку культури онлайн-покупок в Україні. На мій погляд, послуга може дати новий стимул для ринку e-commerce, тому що тепер ризики, з якими до цього могли зіткнутися покупці, зводяться до мінімуму. Якщо після отримання та огляду товар з будь-якої причини не підійшов, ми відправимо його продавцеві, який оплатить зворотну доставку. Послуга діє в усій мережі відділень.

«Нова пошта» надає клієнтам більше можливостей для самостійного управління посилкою: тепер переадресацію* та перенаправлення** можна оформити у мобільному додатку, в Особистому кабінеті та за допомогою інтерфейсу API. Як і раніше, клієнти можуть змінити адресу доставки, звернувшись до персонального менеджера чи контакт-центру «Нова пошта» за номером 0-800-500-609, а також шляхом написання заяви та подання її у відділення.

Оформити заявку на зміну адреси можна безкоштовно, сервіс діє для доставки у відділення чи кур’єром. Далі користувач може відстежити шлях посилки та в разі потреби скасувати заявку. Вартість послуги визначається наступним чином:

  • Переадресація з адреси на відділення в межах міста - безкоштовно
  • Переадресація з відділення на відділення в межах міста - 10 грн
  • Вартість переадресації з адреси/відділення на нову адресу в межах міста визначається в залежності від ваги відправлення та згідно з прайс-листом на додаткові послуги
  • Вартість перенаправлення в інше місто на адресу/відділення обчислюється згідно чинних тарифів «Нова пошта» як нова відправка (без урахування комісії від оголошеної вартості).

Деливери Авто

Деливери Новости за неделю

Логистическая компания «Деливери» принимает участие в одном из крупнейших в Украине выставочных форумов промышленников.

Мероприятие предусматривает проведение XXV Международной специализированной выставки «Машиностроение. Металлургия-2017» и выставок-конференций «Литье», «Композиты и стеклопластики», ряда круглых столов, семинаров, практикумов, мастер-классов и научно-практических конференций.

В этом году на выставочном форуме представлены продукция и услуги более 150 участников, среди них – промышленные предприятия Украины, стран Европы, Азии. «Деливери» представляют специалисты запорожских представительств компании.

В ходе мероприятия участники не только презентуют свои наработки – технику, оборудование, инструменты и инновационные технологии – для компаний здесь открываются огромные возможности познакомиться и обменяться опытом с авторитетными украинскими и зарубежными экспертами, представителями науки и бизнеса различных сфер промышленности. Темы для обсуждения – от проблем и перспектив для украинских предприятий до технических аспектов выхода на новые рынки, в частности европейские.

Продлится выставочный форум с 23 по 25 мая в ВЦ «Козак-Палац» (г. Запорожье, ул. Победы 70-б).

Ин-Тайм

Ин-Тайм Новости за неделю

18 мая 2017 г. открывается отделения Ин Тайм в г. Киев

Новое отделение находится по адресу: ул. Кириловская 109/2. В нем вы можете отправлять и получать грузы до 31кг.

23 мая 2017 г. открывается отделения Ин Тайм в г. Заставна (Черновицкая области)

Новое отделение находится по адресу: ул. Независимости 111-б. В нем вы можете отправлять и получать грузы без ограничений по весу.

УкрПочта

Укрпочта Новости

Укрпошта розробила послугу, що не має аналогів на українському ринку,— переказ коштів з банківської картки з доставкою готівки отримувачу.

Переказати кошти можна, скориставшись адресним переказом (додому) або терміновим переказом (на автоматизоване відділення). Опція доставки додому доступна для будь-якого населеного пункту України.

Терміни доставки: протягом двох робочих днів відділення зв’язку — для адресного переказу і 15 хвилин — для термінового (з отриманням коштів у відділенні).

Запровадження даної послуги стало можливим завдяки партнерству Укрпошти з компанією portmone.com — лідером українського ринку онлайн-платежів і переказів та Райффайзен Банком Аваль.

Переказ коштів здійснюється з усіх платіжних карток Visa та MasterCard будь-яких банків України. Максимальна сума одного переказу становить 14 999 грн.

Це ще один сервіс для здійснення грошових переказів, який спрощує процес відправлення коштів. Для здійснення переказу «З картки додому» відправнику потрібен тільки доступ до мережі Інтернет, необхідності відвідувати відділення немає.

Поштові адміністрації України та Болгарії здійснили спільний випуск поштового блоку «Флора та фауна Чорного моря».

22 травня в центральній операційній залі Головпоштамту відбулась урочиста церемонія спецпогашення спільного випуску поштового блоку «Флора та фауна Чорного моря».

В заході взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Болгарія в Україні Красімір Неделчев Мінчев, в. о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський та художниця Наталя Кохаль.

Поштові служби нерідко зустрічаються зі спробами незаконного переміщення предметів через митний кордон України та в межах держави. Укрпошта приділяє значну увагу безпеці відправлень та боротьбі з контрабандою.

Фахівці підрозділів безпеки Укрпошти співпрацюють з митними службами та Службою безпеки України, щоб попередити незаконне звільнення від митного контролю та переміщення відповідних предметів. До товарів, що можуть бути незаконно переміщені поштовим зв’язком, відносяться зброя та боєприпаси, отруйні та вибухові речовини, історичні та культурні цінності тощо.

Так, у березні 2017 року фахівці Укрпошти викрили функціонування каналу контрабанди. Шахраї були затримані після спроби пересилання поштою 45 кг бивнів мамонта. Під час розслідування також було вилучено 3,4 кг бурштину, 2 кг золота і бірюзи, що намагались нелегально вивезти за межі України. У зв’язку з цим 3 травня відкрито кримінальне провадження за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.201 ККУ (щодо використання каналу міжнародного поштового обміну як каналу контрабанди).

У травні 2017 року в Одеській області співробітники Департаменту поштової безпеки Укрпошти спільно з СБУ припинили функціонування каналу незаконного переміщення до США великої кількості медичних препаратів із вмістом наркотичної сировини. В результаті перевірки було вилучено наркотичні засоби на загальну суму понад 750 тис. доларів США, а також 150 тис дол. США готівкою та задокументовано протиправну діяльність транснаціонального угрупування. Про це було поінформовано Інспекцію пошти США, яка продовжила вести справу спільно з підрозділом карного розшуку США.

Укрпошта спрощує бізнес-процеси для корпоративних клієнтів. Відтепер вони можуть скористатися електронно-цифровим підписом та обмінюватись з Укрпоштою електронними документами замість паперових через онлайн-сервіс «Вчасно». Першим корпоративним клієнтом Укрпошти стала компанія ТОВ «ЛЕТТЕР ПАК».

Сервіс з електронного обміну документами між Укрпоштою та корпоративними клієнтами, які вирішили ним скористатися, працює в тестовому режимі.

За словами керівника «Вчасно» Оксани Ферчук, сьогодні в Україні провідні компанії вже активно використовують системи електронного обміну документами, адже для цього є вся необхідна законодавча база. А завдяки зручним і недорогим онлайн-сервісам невдовзі цифрові бізнес-процеси будуть звичними для всіх компаній, а фіскальні перевірки будуть відбуватимуться онлайн.

Онлайн-сервіс Вчасно (проект групи компаній EVO) призначено для обміну, підписання та зберігання будь-яких документів: угод, актів виконаних робіт, рахунків тощо. Він працює з усіма видами ключів ЕЦП (електронно-цифрового підпису). Робота у Вчасно не потребує окремого навчання чи вставлення ПО — потрібен тільки комп’ютер та Інтернет. З сервісом вже працюють понад 6 тисяч компаній.

Нет отзывов