36

Новости за неделю 20-11.17

Новая почта

Новая Почта Новости за неделю

«Компанія «Нова пошта» виступила партнером акції «100 000 нових книжок – дітям». Разом з Фундацією Дарини Жолдак та видавництвом «Книголав» компанія допоможе поповнити фонди дитячих бібліотек по всій країні.

Мета акції — зібрати кошти на закупівлю 100 тисяч нових книжок українською мовою від найкращих вітчизняних видавництв, а також зацікавити читанням тисячі дітей.

Долучитись до акції може кожен охочий, придбавши акційну наліпку у мережі відділень «Нова пошта» по всій Україні. Вартість однієї наліпки – 5 грн. Виручені з продажу наліпок кошти підуть на закупівлю книжок для 500 активних бібліотек по всій Україні.

Окрім закупівлі нових книжок, Фундація Дарини Жолдак надасть бібліотекарам інструменти для роботи з маленькими читачами: читальні, що зареєструвались в акції, отримають від Фундації набір вправ на розвиток навичок читання — Літературно-ігровий Практикум «Як приборкати Книжкозавра». Серед вправ — кросворди, ігри та цікаві творчі завдання, які вже були випробувані працівниками Фонда у «Книжкобусі» та декількох бібліотеках Києва. Після минулорічного Практикуму кількість читачів у бібліотеках-учасниках експерименту зросла на 30%, а самі вправи отримали схвальну оцінку батьків та вчителів.

В акції «100.000 нових книжок дітям», що триватиме до кінця 2017 року, вже зареєструвались близько двохсот бібліотек. «Нова пошта» закликає всіх купувати акційні наліпки у відділеннях та допомогти українській малечі читати більше.

Деливери Авто

Деливери Новости за неделю

Компания «Деливери» внедрила возможность оплаты перевозки баллами для клиентов, работающих по безналичному расчету. Ранее сделать это могли только те клиенты, которые использовали наличные платежи.

Доступные к списанию баллы могут быть использованы в случае, если отправитель груза является плательщиком по квитанции. Исключение составляют квитанции с забором груза – они в принципе не могут быть оплачены баллами программы лояльности по безналичному расчету.

Управляющая компания Delivery Group подвела итоги III квартала 2017 года и констатировала эффективный рост по основным показателям развития. Так, количество груза, которое «Деливери» доставила по Украине в июле-сентябре, возросло на 14%, сравнимо со II кварталом текущего года.

Компания превзошла прогнозы аналитиков и увеличила объём в каждом из сегментов перевозок. Грузы свыше 30 кг – крупнейший сегмент «Деливери», увеличился на + 15%, сегмент паллет показал рост в + 41%, а посылок – до + 4%.

Основным драйвером роста грузооборота в компании считают правильно выстроенную стратегию: при стремительном повышении стоимости услуг на рынке, «Деливери» повысила тарифы одной из последних, предоставив клиентам возможность провести безболезненное перепланирование логистики. Приток новых клиентов на фоне более выгодной стоимости услуг составил + 7,5% к апрелю-июню 2017 года.

16 ноября в связи с ремонтными работами, производимыми «Укравтодор», склад Бровары-2 (ул. Щелковская, 1) работать не будет. С 17 ноября склад возобновит свою работу в обычном режиме.

В период с 16 ноября по 16 января закажите товар online через сайт Delivery-Shop в одном из 11 акционных интернет-магазинов – примите участие в розыгрыше двух билетов на концерт David Guetta в Киеве (28 января, Международный выставочный центр).

С 20 ноября по 20 декабря компания «Деливери» проводит увлекательную акцию«Батьки старанно відправляють. Діти з цуценям гуляють», победитель которой получит самого умного и активного друга – интерактивного щенка Чипа.

Ин-Тайм Новости за неделю

Открывается еще одно отделение по адресу г. Бар, ул. Николая Туника, 17. С ограничением по весу 1 000 кг.

УкрпочтаНовости

Укрпошта оголосила відкриті торги на проведення аудиту фінансово-господарської діяльності підприємства за 2017 -2019 рр.

Аудит має бути складений у відповідності до Міжнародних стандартів фінансової звітності, що дозволить забезпечити прозорість фінансів компанії та можливість залучення міжнародних фінансових організацій до співпраці.

Відповідно до законодавства, процедура закупівлі проводитиметься через систему публічних електронних закупівель ProZorro.

Укрпошта починає співпрацювати з інтернет-магазином Lamoda. Скориставшись доставкою національного поштового оператора, який має найбільшу мережу в Україні – понад 11 500 відділень, замовляти одяг і взуття на сайті Lamoda.ua зможуть жителі найвіддаленіших сіл України.

17 листопада 2017 року в операційному залі Головпоштамту (м. Київ, 01001) відбудеться спецпогашення спеціальним поштовим штемпелем «17.11.2017. 100 років Аграрному міністерству. 01001, Київ» з 15.00 до 20.00 год.

Нет отзывов