40

Новости за неделю 16-23.04

Новости за 16-23.04

Новая почта

Новая Почта Новости за неделю

Протягом 2016 року «Нова пошта» здобула лідерство серед приватних операторів на грузинському ринку доставки та увійшла до трійки лідерів на ринку Молдови. Порівняно з 2015-м річний обсяг внутрішніх доставок «Нова пошта» в Грузії зріс у 4,6 рази, міжнародних – майже вдев’ятеро. Водночас на ринку Грузії значно більшим попитом користуються послуги доставки всередині країни: у 2016 році кількість внутрішніх доставок утричі перевищила кількість міжнародних відправлень. В цілому за рік у Грузії компанія доставила близько 200 тисяч відправлень.

Розвиток «Нова пошта» в Молдові розпочався з В2В сегменту і зараз активно триває в категорії В2С. В цій країні обсяг внутрішніх доставок за рік зріс учетверо, міжнародних – майже втричі. Разом з тим, на ринку Молдови більшим попитом користуються послуги міжнародної доставки. Це зумовлено зручним географічним розташуванням країни, а також напрацьованими логістичними рішеннями з Україною та іншими державами.

Представництва «Нова пошта» в обох країнах здійснюють внутрішню доставку до дверей протягом доби. При цьому в Грузії доставка відбувається без вихідних, а тамтешня мережа компанії включає термінали й розподільчі центри у найбільших містах: Тбілісі, Батумі та Кутаїсі, звідки посилки їдуть у південний або північний регіони країни.

У зв’язку з ускладненими погодними умовами у Харкові, Дніпрі, Кам’янське, Запоріжжі, Кривому Розі, Сєверодонецьку, Старобільську можлива затримка доставки вантажів звідти до міст призначення, а також у зворотному напрямку.

Загальна кількість доставок «Нова пошта» по Україні за перші три місяці року перевищила 31 млн – це на 32% більше, ніж у першому кварталі минулого року. Частка доставок для клієнтів з сегменту e-commerce склала чверть від загального обсягу.

Продовжує набирати популярності адресна доставка: в компанії фіксують суттєве зростання попиту на сервіс за типом Адреса-Адреса і Відділення-Адреса. У I кварталі цього року показники за ними склали на 59% та 49% відповідно більше, ніж в I кварталі 2016 року. На 32% зросла й кількість доставок у поштомати. Найпопулярнішими видами відправлень залишаються невеликі посилки та документи.

Впродовж останніх трьох місяців «Нова пошта» почала інформувати клієнтів у месенджері Viber та тестувати технологію iBeacon, яку цього року планується масштабувати по столичній мережі компанії. Нещодавно «Нова пошта» також відкрила перше відділення в Італії, що вже нарощує вантажопотік в Україну.

Серед інших новин кварталу - перемога мобільного додатку «Нова пошта» в конкурсі, ініційованому корпорацією Google. Найближчим часом компанія презентує нові можливості для користувачів додатку. Серед них – оформлення повернення вантажу, відстеження міжнародних відправлень тощо.

Деливери Авто

Деливери Новости за неделю

В Киеве прошла юбилейная специализированная конференция «Marketing Revolution», которая собрала более 420 маркетинговых экспертов. Уже в десятый раз событие послужило встречей ведущих маркетинг-директоров, бренд-менеджеров, маркетологов украинских и международных компаний, которые поделились секретами инновационных маркетинговых инструментов в рамках практических кейсов.

Конференция прошла под лозунгом «Креативнее, эффективнее, успешнее», собрав за два дня более 40 спикеров. В рамках X Marketing Revolution руководитель отдела рекламы и маркетинга компании «Деливери» Ольга Кожухина презентовала первую комплексную программу лояльности на украинском рынке логистики – «Клуб Delivery Group».

Напомним, программа лояльности «Клуб Delivery Group» была официально запущена 9 марта 2017 года. Программа лояльности позволяет накапливать баллы плательщику при пользовании услугами четырёх компаний группы: «Деливери», «DelTruck», «Delivery-International», СК «Кворум». Накопленные баллы можно обменять на оплату перевозок «Склад – Склад» через «Деливери», а также подарки.

Просим обратить Ваше внимание, что в связи со значительным ухудшением погодных условий в Восточной и Южной частях Украины, возможны задержки прибытия грузов в Харьковской, Днепропетровской, Запорожской областях. На территории Херсонской и Одесской областях наблюдается дождь со снегом, гололедица. Возможны также задержки прибытия грузов.

Просим обратить Ваше внимание, что в связи с техническими неполадками со связью на представительстве № 2 в г. Харьков, 20 апреля будет функционировать следующий номер телефона: (096) 403-23-61.

Ин-Тайм

Ин-Тайм Новости за неделю

Ин Тайм сообщает об открытии 19 апреля 2017 г. Отделения в г. Днепр Днепропетровской области.

Новое отделение находится по адресу: ул. Маршала Малиновського, 6. В нем вы можете отправлять и получать грузы до 31кг.

Мы заботимся о вашем комфорте, поэтому постоянно расширяем сеть пунктов выдачи и приема отправлений.

С 20.04.2017 временно закрываются отделения в г. Ананьев №1 и г. Любашевка №1 (Одесская область)

Ближайшие отделений:

  • в г. Ананьев – Подольск №1, ул. Некрасова, 1а,
  • в г. Любашевка - Кривое Озеро №1, ул. Свердлова, 34.

УкрПочта

Укрпочта Новости

У березні виникли збої в роботі служби наземного обслуговування авіакомпаній в аеропорту JFK (США) та поштової служби США – USPS. Внаслідок чого критично збільшились терміни доставки багатьох поштових відправлень, що пересилались до цієї країни.

Станом на 19.04.2017 із загального обсягу відправленої у березні пошти поштовою службою США оброблено 97,4% відправлень, із них вчасно без затримок оброблено 43,5%, із затримкою – 53,9%, залишки необробленої пошти становлять меньше ніж 2,6%. На жаль, аналогічна ситуація за вищезгаданих обставин продовжує мати місце і в квітні. Так, із загального обсягу відправленої з 1 по 17 квітня пошти поштовою службою США оброблено тільки 58,2% відправлень. Залишки необробленої пошти станом на 19.04.2017 становлять 41,8%. Кожного дня йде опрацювання консолідованих відправлень в аеропорту Нью-Йорк. Додатково USPS вже за вимогою Укрпошти та ряду інших національних пошт перенаправили частину неопрацьованої пошти в інші центри опрацювання в США.

20 квітня заплановані переговори між керівництвом авіаперевізника MAУ, аеропорту JFK Нью-Йорка, національної пошти США USPS та Укрпошти. Переговори такого рівня, коли залучені всі учасники процесу доставки на території США, відбуваються уперше. Укрпошта стала ініціатором такого формату обговорення, для того щоб отримати конкретний план ліквідації затримок в аеропорту JFK та забезпечення якісної доставки без затримок.

У зв’язку з погіршенням погодних умов та ускладненням дорожнього руху, повідомляємо, що у деяких регіонах України доставка поштових відправлень затримується.

20 квітня вводяться в дію нові тарифи на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою, які були ухвалені наказом Міністерства інфраструктури України від 08.04.2017.

ПАТ Укрпошта та представники преси дійшли згоди щодо поетапного впровадження нових тарифів (перший етап з 1 липня 2017 року, другий етап – з 1 серпня 2018 року).

Оскільки з моменту останнього перегляду тарифів (2015 рік) суттєво зросли витрати на оплату праці з нарахуваннями, транспортні та інші витрати Укрпошти, то надання цієї послуги в 2017 році для підприємства було збитковим. При цьому, поетапне підвищення тарифів не дасть можливість Укрпошті компенсувати навіть половини збитків від передплати у 2017 році.

Для пом’якшення впливу росту тарифів та збереження обсягів передплати періодичних видань Укрпошта розробила ряд заходів з організації проведення якісної передплати, зокрема: додаткова мотивація працівників за приймання передплати, проведення рекламних заходів спільно з редакціями, всебічне інформування населення про проведення передплатної компанії.

Слід зазначити, що для клієнтів, які оформили передплату на весь 2017 рік, ціна доставки не зміниться.

Нет отзывов