33

Новости за неделю 01-07.11

Новая почта

Новая Почта Новости за неделю

«Нова пошта» впровадила сервіс «Зміна даних», який дозволяє відправникам самостійно змінювати дані в створених експрес-накладних. Раніше зробити це можна було тільки шляхом подачі заяви у відділенні. Тепер замість цього можна скористатися одразу кількома зручними варіантами, не виходячи з дому чи офісу.

Користувачі сервісу «Зміна даних» можуть внести корективи в експрес-накладну через онлайн-канали – мобільний додаток, Особистий кабінет та API.

«Зміна даних» доступна впродовж транспортування відправлення до моменту передачі його отримувачу або до дати доставки відправлення на адресу отримувача. Відразу після внесення зміни автоматично зберігаються в експрес-накладній. Сервіс працює для всіх типів відправлень та доступний тільки відправникам.

Клієнти, що не користуються мобільним додатком чи Особистим кабінетом та мають потребу в зміні даних відправлення, можуть легко зареєструватися в онлайн-каналах і спробувати цей функціонал.

Деливери Авто

Деливери Новости за неделю

1 ноября открывается новое представительство компании в г. Констаниновка (склад №2) (Донецкая область) по адресу: ул. Мирошниченко, 37, телефон: (067) 541-83-17.

Логистическая компания «Деливери» упростила сотрудничество, создав страницу для приглашения к участию в тендере на транспортно-экспедиционные услуги. Отныне, компании, которые ищут перевозчика, могут подать заявку прямо на сайте компании delivery-auto.com.ua.

04 ноября по техническим причинам, отделение № 2 в г. Днепр не работает.

В ноябре за каждую отправку или получение Деливери возвращает 10 грн. бонусами. 100 бонусов (баллов) – эквивалент 10 грн. в виртуальном кошельке.Чтобы принять участие в акции, нужно заригистрироватся в программе лояльности «Клуб Delivery Group»

03 ноября на складе Золотоноша (Черкасская область) временно прекращена работа услуги «Наложенный платеж наличными» в связи с планируемым переездом отделения.

Ин-Тайм Новости за неделю

С 30 октября, будет временно приостановлена работа отделения Маневичи №1 на период до конца ноября в связи с переездом.

УкрпочтаНовости

З 1 листопада ПАТ «Укрпошта» розпочинає поетапне підвищення заробітних плат працівникам підприємства до рівня ринкових.

Процес підвищення заробітних плат розпочнеться з відділень поштового зв’язку, розташованих у містах-мільйонниках та обласних центрах.

Так, операторам поштового зв’язку, працюючим у таких відділеннях, буде підвищено ставку майже в 2 рази до 7,5 тис. Начальникам та заступникам відділень поштового зв’язку, в залежності від забезпечення обсягів бізнесу, а також за умови подальшого нарощування об’ємів та показників ефективності, – приблизно в 2,5 рази, до 14,5 тис. грн.

З лютого 2017 року Укрпошта інформує клієнтів про надходження поштових відправлень та грошових переказів через мобільний додаток Viber. Від початку співпраці з Viber 2,4 млн українців отримали сповіщення від Укрпошти про надходження відправлень чи переказів на їхню адресу, а кількість отримувачів зросла майже в 4 рази.

Закупівля Укрпоштою всього обсягу газу для власних потреб дозволила вчасно розпочати опалювальний сезон та протягом п’яти місяців дозволить зекономити більше 4 млн грн. Ціна закупленого Укрпоштою газу на 12% нижче, ніж ціна Нафтогазу в листопаді.

Укрпошта закупила 3,3 млн куб метрів природного газу за ціною 8,5 тис. грн з ПДВ за 1 тис. куб м для опалення поштових відділень, автобаз та центрів сортування. Тендер на закупівлю природного газу проводився через систему публічних закупівель Prozorro. Весь обсяг вже закачаний у сховища Укртрансгазу та споживатиметься в поточному режимі об’єктами регіональної мережі Укрпошти.

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку погодила ПАТ «Укрпошта» емісію облігацій серій «А», «В» та «С». Загальна номінальна вартість випуску облігацій компанії склала 600 млн грн: серії «А» — 150 млн грн, серії «В» — 200 млн грн, серія «С» — 250 млн грн.

Облігації серії «А» знаходяться в обігу по 16 листопада 2020 року включно, серії «В» — по 16 травня 2022 року включно, серії «С» — по 13 листопада 2023 року включно.

Нет отзывов